Friday, October 21, 2011

A Quick Overview Of The Past Few Weeks

Sorry, folks! I'm a busy bee at the moment. Käpelt lühiülevaade mõningatest tegemistest ja siis minek. Arvatavasti ei tule uut postitust nii pea, sest kiireks läheb see ülikoolielu ning õppida on ka vaja. Let's get down to the business, shall we?
 
everyone, meet the Ripper. love this badboy, tho i like him with a little more humanity.

 See, et jõuan reedeti koju ning vaatan kohe the vampire diariesi ning grey uut osa, on juba rutiiniks kujunenud.  Viimasel kahel reedel on mõlemad superhead olnud, eriti tvd, mille süžeepöördeid ei suuda ma kunagi ette näha. Kui teise hooaja lõpus oli peadpööritav rituaal, siis selle reede episood oli best to date (arvatavasti mõtlesin eelmise reede episoodi ehk siis 'The Reckoningi')! Ühel reedel käisime emaga enne õele trenni järgi minemist Kaubamajas ja ostsin endale uue kuumusekaitse ja kehavõi, mida kehakreemiga segada. See kehavõi on taevaliku lõhnaga! Mulle väga meeldivad Bodyshopi asjad, ent isegi kliendikaardiga on need kohati liiga kallid ja seetõttu ei tavatse ma neid ka väga tihti soetada. Ilumaailmast aga olen kohati leidnud väga soodsaid leide ja eelnimetatud kehavõi polnud ka üldsegi kallis :)

vot selline kehavõi, mõnus

Üle-eelmisel (või eelmisel? ma ei mäletagi enam) nädalavahetusel sõitsime emaga maale ja käisime surnuaias ning korjasime õunu. Koju jõudes tegime tortillasid maisi, herneste, paprika, hakkliha, tomati, kurgi, kastmete jm-ga. Lisaks, hommikune tuunikala-riisi-kurgi salat, njämm-njämm! Õhtul sõitsin Henri poole sauna (nagu ma kunagi Henrikal saunas oleks käinud, but still), kus olid Iti, Riin, Ergo, Taavi, Neu, Kristiina ja otseloomulikult Henri. Isegi tuttavate nägemine võib tuju heaks teha. Kusjuures, kui sinna sõitsin, oli väljas ulmeline udu: pidin ühes kohas (kolmnurga juures) isegi seisma jääma ja taju järgi sõitma, kuna valge sein oli ees ja mitte midagi ei näinud v.a. kellegi autotulesid, kes samuti pimedas udus eksles. 

Üks päev kaotasin iPodi ära ja õnneks kullakallis Kristel leidis selle koolist üles, tuhat tänu, mu armas! Sel päeval sõitsime Oskariga rongiga koju ja küsisin talt Pariisi kohta (ta käis seal kunagi klassiekskursioonil vms). Viimasel ajal on tekkinud tahtmine külastada Pariisi ja New Yorki. Must do's before I die, maybe? Enne rongile minekut sõime aga Oskari ja Krissuga TTÜ VI korpuses, mis on nagu väike rämpstoidupesa, friikaid. Kristel (ja ka Ebe-Kai) ei valetanud, kui väitsid, et need on megahead. Olid.

Teisipäeviti on mul kahe loengu vahel auk ja veedan selle tavaliselt raamatukogus õppides. Eelmisel nädalal tuli Ebe-Kai minuga ja supertore oli temaga rääkida. Tean teda juba sellest ajast, kui lasteaias käisin. Saime tuttavaks moestuudios Must Luik ja hiljem veetsime mitu kaunist suve Segasummasuvilas (olen seal kokku 8 aastat käinud, can you believe that? crazy, i know). Olime kunagi väga lähedased, ent ta läks aastaks Texasesse ning läksime edasi mööda erinevaid radu. Nüüd õpime koos ühel erialal ja sisimas olen õnnelik, et saan selle pisikese naerupalliga jälle koos olla. Käisime söömas ja rääkisime, mis oli tore. Positiivne energia voogab igast tema keharakust ja sõnast välja ning täidab sind sellega. Mõnus on ümbritseda end selliste inimestega.. Pärast pausi algab teisipäeviti matemaatilise analüüsi loeng, mille konkreetselt sellel teisipäeval, pärast hüvastijättu Ebe-Kaiga (tragi tüdruk, töötab loengute ajal tudengimaja baaris (päevase nimetusega kohvikus)), veetsin Mattiga, kellel oli sõjaväest väike paus ja kes tuli TTÜ'd uudistama.

Lõpetuseks üks inside-joke, loodan, et toob osalistele (ja ka kõrvalseisjatele) naeratuse näole: Oskar karjub telefonis Taavile, kes muideks paugutas samal ajal Maxima kilekotti (don't ask): ,,Kus oled?'' Krismar karjub kõrvalt: ,,Purjus olen!!!!!!'' ja naer kestab. Ja kestab. Tipikas on tegija!

Lähen nüüd emaga poodi Kristi emale sünnipäevaks lilli ostma ja võib-olla leian armsale Elisekesele ka mõne lilleõie :) Olge mõnusad ja nautige päikesepaistelist sügist :)

P.S. Frank Sinatra tekitab meeletu jõuluigatsuse. Dear Christmas, where are you already? :(


Oh, the weather outside is frightful,
But the fire is so delifghtful,
And since we've no place to go,
Let it snow! Let it snow! Let it snow!